H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Thursday, August 2, 2012, 11:47 AM
Goodbye Dato' Onn. Goodbye School life.

Hi and yeah today is Friday. Kalau dulu time ni aku dah tidur dah. Sebab esok nak bangun awal, pergi sekolah. Aku dah tak sekolah Dato' Onn lagi. Will miss you D.O. Banyak memories dekat situ. Ye lah, bermula dari form 1 dekat sekolah tu. Walaupun kadang kadang rules sekolah tu yang macam hansuang, and cikgu yg gilbab annoying, aku tetap akan ingat sampai bila bila. Tssk.

Tapi sebab semua awesome friends yang ada aku jadi kuat nak terus stay. Urm, not really. Betul org ckp, masa sekolah semua orang rasa nak cepat cepat habis sekolah. Bila dah habis/berhenti kita semua akan automatically miss school days. I hate to say this but I do miss school goddamnit. Cikgu yang annoying tu lah yang kita akan rindu nak jumpa. Masa dekat sekolah dulu jemu. Homeworks yang bertimbun tu lah yang kita akan rindu nak buat. Even though masa sekolah kita tak habis habis complain pasal hom
eworks banyak. Duh. Haha. I miss it. I miss them books and homeworks.



Few months ahead aku dah nak ambik SPM. Rasa cam baru semalam masuk darjah satu, nangis nangis sebab mak tinggal. Hehe. Time flies, yes time flies. Lepas ni insyaallah masuk zaman universiti pulak.


This friendship is what i will miss so bad.


Farid and Nabil. Be good. All those memories aku dengan Farid mmg tak pernah aku lupa do. Dia first boy yg tegur aku masa form 1 tau. Tssk *lap hingus*


Hasnieza (left) pun kawan aku dr form 1. I love her just like my sister. I will miss your kepochi-ness. And Hanum (right) Will miss you juga sayang. Hehe. Walaupun kita selalu gaduh kita kawan baik kan? Mwehehe. I bet you'll cry if you read this shit.


And Salwa juga! Will miss you so much Salwa.


Bukan yg dalam gambar ni je yang aku akan rindu. Semuaaaa la. Satu kelas kita. Satu kelas Lambda. Kalau boleh satu Tingkatan 5. Yep Satu form. Satu sekolah. I will miss everything. Canteen, toilet (?), classes, blackboard, teachersssss, and every single breathing creatures yg ada di sekolah! Ha lega. Hihi. Till then guys, mengantuk ni. Okaybye.