H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Thursday, June 7, 2012, 9:56 AM
Noobshit.


Hello bitches and sonofbitches out there!


It's been awhile I'm not write the entry for this blog. Awhile katanya. Idk what to write actually but yeah. Semua blogger-tegar sekalian alam dan berpindah ke Twitter rn though. So apa yang nak saya buat dekat sini. Kalau boring, saya blogging jugak. But reblogging to be exact. Lebih senang dan mudah. But this blog gonna be my diary, Mwehehe.



" Kisah pulak akak, sapa kisah dekat kau ni blog aku, sukati lah kalau aku nak tulis nota sejarah pun."


Gitu. Kan dah kena sedas dengan Rosalinda kelantan. Tak kenal rosalinda kelantan? Jap.



Nah gigih gigih aku buat embedkan dekat korunkss aha. Sedap kan?


Okay lah what ever its is, Kepada followers yang baik hati. Sebenarnya saya tak mati lagi. Baca baca lah blog sy. (walaupun setahun sekali update.) Jangan unfollow sudah tau!

"peace! ^^Y Bye!"