H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Saturday, March 17, 2012, 6:38 PM
Bitch please.

Lol semua aku pergi sekarang aku akan ckp "Bitch please"... haha sampai kadang kadang dekat mak pun aku ckp "Bitch please...", Seriously, no bad intention. It's accidentally 'terkeluar' :-/ So hi everybody! Lama tak tulis post dekat blog bersawang ni. Masalahnya ada org baca ker nok? Bitch please....


So kali ni aku nak share moment "Bitch please" yang major punya. BIG BITCH PLEASE.....


Yes, masa tu aku tengah tunggu bas, going back home from tuition centre, as usual lah kan. Tiba-tiba ada couple mai sebelah aku, and I was like "Okay..." lagi at the first place, then bila pompuan like


"Daddy, lambat ke bas? Panas lah!"



Seriously rasa sangat sangat nak termuntah. And I was like "BITCH PLEASE YOU JUST CALLED YOUR BF WITH DADDY!!!" Bukan nak complain org nak being sweet kan. But calling your bf as "daddy" is unacceptable shit. Tak boleh diterima langsung dalam peradaban manusia. Kalau kau dah kahwin takpa, ni umur baru belasan tahun. Panggil "daddy-mummy" macam orang yang dah beranak pinak.


Kalau mak abah dorang yang dah anak nam belas pun pitam kalau dengar macam tu. Aha. Being sweet konon. Konon.