H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Thursday, December 8, 2011, 12:06 PM
Friendship.

Hello semua! It's my new comeback. So, lepas ni aku akan constantly update this shit lah kot khen. Haha lol. Serious bg tau, aku boring lah blogging. But yeah, aku akan teruskan jugak. I feel the urge to cut myself now. Seorang pemalas dari setiap aspek, kata nya. Lol. (okay what's with the lol? Tak leh banyak lagi?)


Okay based on tajuk. Friendship? Why the heck am gonna talk to this shit. Aku tak suka ckp benda jiwang jiwang ni, not my expertise, really.


Tapi cemana korang nak hadapi masalah kalau korang tahu kawan kawan korang jadi fake. Yes. Selama ni diorang fake depan korang, belakang korang; They're talking shit about you, lying to you, backstab. Lol amenda?

"Selama ni awak tak ikhlas kawan dengan saye ke..... Emm...."


Actually aku tak menda pun kalau ada kawan fake. Yes, I'm not good enough to deserve good friends. Tapi tak yah lah nak fake fake kan? Apa guna? Kalau tak mau kawan, terus terang. Tak yah perguna, takyah apa. Buat apa nak tambah dosa? Kau kebulur balasan neraka? Okay.




Till then readers,
Goodbye! XX