H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Monday, October 24, 2011, 5:45 AM
Good Luck SPM Candidates 2012.

Hey budak gemok!


Hello uols! Okay mesti semua tengah membuak buak rindukan aku kan. (Tahan muntah, please). Hoho Okay dua tiga minggu ni busy sikit nak update blog, yes ykr, aku ada exam. And yeah, semuanya berjalan dengan lancar. (Failed banyak takmo habaq. K K K) And yeah, and the fuck me gonna state hear is, lepas final exam yg dah habis ni, aku kena belajar chapter form 5.


Okay dead? Yes. Dead.


Bukan tak boleh sebenarnya, boleh ja. Cuma aku rasa macam lepas ni takdak lg enjoy. Rasa dah form 5 pulok. Hmmm, tahun depan aku rasa nak closed blog ni! Nak buat vlogging pulak *muntah*. Hewhew.


Okay lah till then! Good Luck SPM Candidates 2012. Je advanced lebih pulok aku, SPM 2011 pun tak start lg. Hiks. Till then byeeeeeeeeeee :>