H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Tuesday, October 25, 2011, 11:31 PM
From Turnado w/ Love.

Hey semua! Okay hari ni aku yang takda life ni pergi blogwalking and and I never miss to drop here. So, I found this tag. Memang aku tak kena tag sebab aku hotstuff, dorang tunggu aku copy sendiri. Kan Hanna? Hehe. Okay too much. Sebenarnya kita takdak kerja nak buat, so kita copy lah soklan soklan tu and buat kat sini en en. Boleh tak?


Plus, blog kita yang berhbuk inniew boleh lah terupdate! (comel kan bahse itew). So here we go,



1. What is your favourite number?

My favourite number is 23. Kenapa? Okay sini nak cerita. Dulu aku suka Beckham, ykr, Beckham jersey is number 23. Pastu baru aku sedar yang birthday aku pun 23. 23rd May. Bestkan sama dengan beckham. Eh ada satu lagi! hampa tau tak Lady Gaga released Born This Way pd birthday aku tahun ni? *blownails*


2. Your favourite band?

Dalam bebanyak band dekat dunia ni, aku suka band paramore ftw. Actually aku tak suka sangat music music camni for the exact. So Paramore ialah band yang 'boleh gagah' bagi aku. Yeah, HayWilliam kan cantik sebab tu aku suka. macam aku


3. Where do you live?

"My name is Norhamizan bin Zainol, I live at err.... Mak, Bagan Luar dalam bahasa Inggeris apa?" Haha okay lawak. Memory ni masih fresh dlm ingatan. Masa tu darjah satu, teacher suruh balik buat text untuk kenalkan diri, esok kena baca dekat depan. Ewah. Dengan bangganya balik balik tu nak speaking dengan mak macam pro. Jangan gelak tapi dulu aku ingat nama melayu pun boleh diingeriskan. Lol me. So, I live at Bagan Luar, Butterworth, Pulau Pinang, Malaysia, Asia, Dunia, Bumi, Sistem Suria, Galaksi Bima Sakti, Alam Semesta!


4. Place you want to go?

Kalau nak suruh list dekat sini maka penuh lah entry ini dengan nama nama tempat ja. Haih, okay i wanna go to beach. I love beach bitch. Boleh main main pasir, then boleh berenang, boleh kena tanam, and yet boleh pedih mata sebab kena air laut. Yedayedayeda i loike it! Lagi satu aku nak pergi Paris. Kbyee


5. Favourite food?

Aaaaaaaaa okay ni yang best, sama jugak cam atas ni, kalau aku salin semua maka orang akan ingat aku pak gemuk suka makan saja tak tau buat benda lain! (eh? bukan betul ke?) First, I'm penangite, so I must love Nasi Kandar fosho. Dulu masa kekecik aku pernah lama tak makan nasik kandar, sebab kawan aku cakap, mamak letak spender masa letak kari, sebab tu sedap. Cisss jilaka punya sapa-yg-bagitau-tu-aku-lupa-nama!


6. Favourite drinks?

Tea. Paling paling suka ilaha teh o ais! Dari kecik lagi aku suka teh o ais. Tah kenapa memang menandingi Milo lah kekdahnya sekarang ni uols! Lepas tu aku suka cendol. Eh cendol kira minuman ke eh?


7. Chad Michael Murray/Zac Efron?

Weh yang nyanyi "What time izit?...... " tu nama apa? Haha Zac ftw!


8. Things must you buy when shopping?

Okay ada dua benda aku nak cakap dekat sini. First, memang dah obvious sgt org Melayu yang buat tag ni. Second? Idk what. Apa yang aku mesti beli masa shopping? Aku takpaham ah soklan ni. Blergh. Hmm baju?


9. What is your height and weight?

"No tell." Hiks


10. Your dream car?

Kereta yang takdak tayar. Wiwit!


11. Single or taken?

Caken by Elfira Loy. *eh terpecah rahsia pulak*