H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Thursday, September 8, 2011, 2:27 AM
Malaysian Boy.



OHHHHOI! How isit goin? Macam macam tragedi berlaku dekat aku minggu ni, and rasa besalah menyelubungi diri. Tapi biarlah aku simpan sendiri kekdahnya. Kalau aku cerita disini sama lah seperti membuka pekung di dada. Nowwww, Malaysian Boy what? Malaysian Boy high-taste kewrr Am not going to tell you about boyssss. No! Bukan jugak nak senaraikan gambar anak ikan naked dalam entry ini.


Cuma, uols pernah dengar tak Lagu Malaysian Boy yang dimelayukan daripada lagu American Boy nyanyian bitch Estelle dengan Kaye West innniew:



Yang ni lirik video ja. Official punya Estelle-kedekut-blackqurl disable embed! PUII.



Awesome-jugak-rasanya Malaysian Boy.


Malaysian Boy memang trending dekat Twitter sekarang ni, bila aku baca semua tweet yang boleh dikatakan Malaysian, lebih 80% suka. Yang 20% lagi tu memang tak supportive. Jangan copy and tolong jadi diri sendiri kata mereka. And meng'copy' lagu barat untuk dijadikan lagu patriotik bertemakan 1Malaysia memang sangat tak kena. Memang pada zahirnya nak tunjukkan cinta kepada negara, tapi kenapa irama barat yang dijadikan pilihan. KATA MEREKA YANG TAK MENYOKONG ITTTIEW.


So, listen here bitches and sonofbitchess out there. Tolong lah jadi supportive sikit, bukan 100% yang hampa katakan tu tak betul. Betul jugak. Cuba fikir sikit kalau lagu patriotik camtu semuanya keluar yang iramanya sejenis, I mean yang irama dia meleret leret macam lagu patriotik yang biasa tu. Ada ka anak muda belia remaja nak dengar lagu camtu. Kalau macam lagu Malaysian Boy ni, at least remaja semua ada desire jugak nak search dekat Youtube and dengar kan.


Fikir sebelum kata okay. Nah amik ni sedas.


Ada jugak message dari lagu tu yang anak muda dapat kan? Kalau semua lagu patriotik semuanya jenis hansuang melerettt lerettt gittiew sapa sekor pun tak ambil kisah kan? Kemain aku dah macam pensyarah berbayar pihak Astro pulak khen. Harus aku karangan BM A+ kaedahnya.


SO WHAT'S ON YOUR MIND?