H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Wednesday, September 14, 2011, 11:02 PM
Hananyot.



Okay wait. Wait what? Okay jom terus ke titik. Uols kenal Hananyot? haha. Okay dah kenapa aku beriya iyaa sangat. And and and aku awkward and tak tahu nak mula cemana. Tapi nak jugak buat entry contribute to Hanna. Sebab nak appreciate how much i love and appreciate her as friends. As friends, like again.


And thefffuu qurl, why hang delete Turnado? Uols pernah dengar Turnado? Yes, blog hotstuff tewww. Turnado tu Hanna lah yang punya. And and and dia dah delete blog tu. Okay me zooo zaid. Sebab from there I got my inspiration. And from there I got idea to build a blog. Ha, blog ni la. Haha. Aku takdak dua tiga blog occayh. Aku bukan bimbo. Nuffsaid.


For the first time blogging, aku tulis macam rempit occayh masa buat blog. Aku macam erww. Why on earth i wrote like this. I mean, I'm soooo yucks. And guess dari mana aku belajar tulis dengan betul and tulis macam orang ada jati diri? Haha. Yes, from Hannanyot a.k.a Turnado :p


Hantu Gigi.


Ayat dalam entry dia kekadang pendek and bermakna. And tak lepas jugak buat aku gelak sendiri. Ad wait. Masa aku adore blog dia tahap gaban tu, aku bukan kawan dia pun. Aku stalk sorang sorang ja. Haha die hard fan gittiew. And that day masa tu dia ada bg link Facebook. And aku berai mati pergi add hotstuff. Haha, at first memang awkward cemana nak tegur. Masa tu aku tegur tegur cam tu ja haha.


Then sekarang dah boleh jadi kawan segelak and how boleh jadi rapat semua tu takmau cerita dekat sini. Haha okay malu okay. Kalau aku cerita mesti uols uols ingat aku seorang stalker tegar yang stalk dia di mana jua. Haha. Okay diam semua diam. Jangan bg aku ingat lagi. Haha.


Okay done. Puas hati tak wehh? Hiks. And hang kena bukak balik Turnado. Or else aku bakar satu Perda. Dah lah tak ajak aku pergi beraya rumah. Padahal aku ada di Perda sehariaaan haha. Okay lah till then kbye.



p/s; Entry ni kalau uols yang takdak kena mengena tak baca pun takpa....... ._.