H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Saturday, September 24, 2011, 4:19 AM
Be right back, Exam. Katanya. Hiks.

Photobucket
Miss me much ain't you? Lol.


Hye semua! Okay how izit goin? Am doing fine, BUT, the fucking final fucking exam is fucking around the fucking corner you know. Its 10+ day something. Yes, memang sama dengan tarikh PMR. Uwuwuwuwuw. Brb, nak nangis kejap.


So study hard okay semua! And aku akan jarang jarang update blog rah lepas ni, sebab nak exam. Katanya hiks. Ayat cliche. Padahal, Twitter tetap jugak hang hadap kan?! Ampon memang tak leh tinggal okay Twitter. Current addiction kaedahnya. Kalau dah bukak memang tak leh tutup.


Last words, If you tend to cheating in exam, think it twice, sebab kalau anda dapat grade yg bagus sekalipun, anda tak patut berpuas hati kerana itu ialah ats usaha org lain bukan anda. And kesian jugak lah dekat parents yang bangga dengan results fake anak anak depa. Think it twice. Nuff said.