H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Thursday, August 11, 2011, 8:37 AM
Kertuuuuuuuu


Okay hai semua! Haha hari ni mood nak makeover blog mencanak canak, okay nak update entry ja segan hehe. Okay lah tu kan, tak lah berhabuk blog ni.


So, whatever it is. Hanpa tak payah cakap. Biar aku ckap dulu. Yessssss, blog ni dah berubah jadi plastik! Okay dah tutup mulut itik quackk quackk hang tu. Sapa kisah khen? Takda sapaaaaa kisah dekat hang. So, profile penulis semua aku tak bubuh dah satu page dengan blog ni. Sebab apa? Sebab khuatir yg baca/lalulalang dekat sini lari tengok muka VONNNNSTER ( Vougue Monster ) ittiew kan!


So, kita asingkan dekat page lain. So semua orang lebih bersediaa lah nak berdepan dengan Vonster kan. Okay 'Navigate' dropdown menu ada kat atas. Baca Yassin or Surah al-Muddasir Bismillah sebelum buka Okbye nk tidur


p/s: Esok exam Addmaths. LIKE SAPA KISAAAAAAAAAH? TROLOLOLOLOL. Kbye