H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Saturday, August 6, 2011, 11:24 AM
Kecoh.

Kelmarin dulu aku pergi bazaar, and samting yang memalukan dalam hela nafas ni telah berlaku! Aaaaaaa. Kalau aku terfikir mesti aku nak cakar muka ni.


Aku : Abang bagi air tebu dua. Takmau ais. (sambil tunjuk balang air kelapa)
Abang Air : (Abang tu pun bergegas lah bungkus air tebu) Nah dik, RM4.oo semua.
Aku : Eh saya cakap nak air tebu la.
Abang : Ha, ni air tebu la.
Aku : Elok elok abang mak sayag dah tunggu dalam kereta.
Abang Air : (Abang tu buat muka fed up takmau layan, then layan custiomer lain)
Aku : Abang saya mintak air tebu ni (tunjuk balang air kelapa lagi), ASTAGA! Haha, sorry bang keliru, saya nak air kelapa, saya tercakap air tebu.
Betina garit dekat sebelah : Pffft hahahaha


Oh hang gelak kan aku ya okay okay. Aku bomb rumah vagina hang