H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Saturday, August 27, 2011, 2:07 PM
Hey folks!



Heyy sorry for not updating. Haha, actually nafsu nak blogging ni kian luntur, tapi takpa, bukan aku nk stop blogging camtu jah. Aku mmalas jah, and blank, YES BLANK NAK UPDATE APA (Ade orang kisah tak?)


Haha okay kalau takdak orang kisah aku nak merajuk. Kbye haha. Eh one more think raya dah dekat aku nak mintak hampun beribu sesalan berharap diberi kemaafan semoga anda semua dicucuri rahmat Tuhan dan ditempatkan dengan oang beriman, semoga engkau bahagia lah di alam sana wahai readers. Okay dah tersasul ayat orang nak meninggal pulak. Okay tak lawak


"Jiwang ni sobs sobss"


Aku tau selama aku berblogging ni aku banyak guna ayat yang kasar. And mungkin disenangi ramai pihak so hang ingat hang diva? Blah ah dari sini and sekali lagi aku minta maaf disusuli sepuluh jari menyembah ampun memohon kemaafan supaya raya ni aku senang sikit lega takdak sapa benci okbai. Haha (lepas tu boleh celupar balik tak?)


And fyi, blog ni mungkin tak berkuatkuasa sepanjang cuti hari raya ni, Okay raya sakan aku nonokss. Haha okay tak lah sukati aku ja bila bila aku nk update. (Sekali lagi, ada org kisah tak?)


"SO SEKARANG NI, NAK DUIT RAYA TAK?"


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN OKAY!