H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Wednesday, August 10, 2011, 3:04 AM
Hamizan hang minat korea ka?

Junaidah, Jamilah, Embun, Zaitoon. (2NE1)


Okay actualy, aku tak suka Korea. Bukan TAK SUKA, tapi tak suka. Not that TAK SUKA. Faham tak? Suka lah jugak hehe hehe :3 So, pasal aku letak lagu korea jadi lagu blog ja orang tu dah seboooooook tanya macam paparazzi. Dah kenapa ni kakak. Sukahati iols lah blog iols. Lol jokinnnnnnnnnn'


Aku suka 2NE1. Depa Fashion Inventorsssss. Else, aku suka Park Bom/Bommie. Suara dia macam rock rock gitttiew, suka. And Lagu Lonely yang engkau horang dengaq tu memang lagu yang masuk dalam list 'PECAH KEPALA' aku.


Satu masalahnya. Kalau aku bukak lagu Lady Gaga, mak akan ckp.


"Woi bising lah. Music sakit kepala."


Then bila aku letak lagu Lonely ni.


"Lagu meleret macam lagu tema orang mati, lagu rancak takdek ka?"



WTF IS WRONG WITH YOUUUUUU MOM. ME DONT GET IT. -_________-