H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Sunday, August 14, 2011, 9:46 AM
Day 28: Something that stresses you out


Hai cemuaaaaa owang yang titeww cayang. Windu ta? Titew windu korag lha ~ (Okay geli) Hai semua! hihi. hari ni jom kita sambung challenge. Sorry sebab lama tak update blog tk cntik ni, sebab kami sebok lah bila nk dekat nk raya ni, mana nk kemas rumah lagi, mana nk kukur kelapa lagi, mana nk tumbang lembu mana nak buat kuih mana nak buat kebaya okay tipu semua tu tipu.


Okay ni benda yag buat iols stress.

1) Lipas. (Okay semua yang tahu aku maharaja penakut lipas jgn nk sabotaj eh)
2) Exam
3) Addmaths
4) Cikgu Addmaths
5) Haterssss
6) Backstabber.
7) Leteran emak.
8) Ubat gigi habis.
9) Kasut takde size.
10) Internet lambat.
11) Ayah tak kasik duit.
12) Sekolah.


Okay lah tu ja malas nk cerita bnyak bnyak nnti aku stress jewww haha kbye


"OMG HUJAN SEDAP TIDUR HUJAN SEDAP TIDUR, NAK TERJUN KATIL SEKARANG. KBYE"