H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Tuesday, August 2, 2011, 5:29 AM
# Day 26: 5 singer inspired you.


Hello uols! Sorry for a long silence. Hiks. Bukan sibuk mana pun, tapi aku rasa malas nk update. Nak tekan button 'Blogger' yang dah ada dekat Bookmark bar pun aku segan. Sorry, so, today aku nak cerita pulak. 5 penyayi yang menginspirasikan aku. Vley? Okay jom.


1. Lady Gaga


Sorry, no doubt I'm so intooo her. Ada aku kisah dia illuminati or whatsoever yang hampa tuduh ittiew? Kalau betui pun, I'm not that dumbass nak pi worship dia sehingga ikut segala Illuminati, Satanism yang hampa gembar gemburkan itttiewwwwwww. Choih!


Aku suka dia punya suara. Aku suka dia punya style, aku suka dia punya personality. She is music inventer. Gaga forever tak kira!


2. Adele


Her voice can bring me to heaven.


3. Yuna


Dia ni comel, dia ni pandai buat lagu dia ni suara sedapss.


4. Beyonce


Aku suka dia dari Zaman Dangerously In Love, I am Sasha Fierce sampai lah ke Album 4. Suara dia best. Lagu lagu dia semua sedap didengar cemtu kesahnya, Kiah!


5. Najwa Mahiaddin.