H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Monday, August 22, 2011, 8:48 AM
Aku benci bila.



  • Facebook suka lag and sekat sekat macam aku tak bayar internet lima nam bulan
  • Facebook lambat nak bergerak padahal Youtube dah habis buffer.
  • Beratur panjang. (kantin, koperasi etc.)
  • Mak asyik nak berleter macam takdak langsung aktiviti nak buat.
  • Aku gedik nak menaip blog tapi tak tau apa yang nk ditaip.
  • Menunggu. Tak kisah lah tunggu apa pun tapi menunggu.
  • Panas. Tempat takda kipas.
  • Berenang tak bergerak melainkan jadi satu ombak besar sebab pergerakan kaki aku.
  • Aku text orang tak reply.
  • Bawak beg plastic naik public bas :3 (Maluuwwlewww)
  • Buat header tak cantik mana tapi buat tempahan buat header.
  • Minyak suka meletup kalau goreng telur.
  • Non-muslim yang makan depan aku dalam bebulan puasa ni. (tampar nak?)
  • Budak budak yang bila kita marah depa buat dunno.
  • Aku nak bercakap orang nak bercakap, aku tak bercakap semua diam.
  • Potong kuku sampai terlebih sampai nak makan pun sakit.
  • Here comes masa balik dari sekolah, lari laju laju balik sebab nk terkencing, then nak bukak kunci pintu rumah pulak tak boleh. Ada saja kan.
  • Cari bersungguh sungguh benda yang disangka hilang, padahal tengah pegang ditangan. (phone)
  • Gatal di tempat yang tak boleh dicapai.
  • Earphone suka jatuh dari telinga.
  • Pensil asyik patah walaupun dah asah lima nam kali.
  • Masuk kedai baju, then the promoter asyik nk ikut pungkoq kita. Macam nak cakap "Weh, pi blah."
  • Pi kedai makan and takda sapa pun mai ambik order. Rasa macam nak belah je, tapi perut lapar and situ tempat yang best kalau nk makan.

Sooooooouu, how? Actually update ni takda menda, saja ja nk bg hilag bosan. And saja ja gatal nk update. Okay kalau tak suka pun takpa lah. i tak kisah. Okay mari nk ajar you something yang OMG miracle press (CTRL + W). Okay byee!