H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Thursday, August 18, 2011, 1:19 AM
17th August Adegan lutut patah dan tumit melecet sampai nampak tulang.




Helllllo pipo! Okay semalam aku ada pergi keluar dengan Aina. Aina who? Anak ayam kah? Hey choi no. Dia kakak kitewww ahaha. Okay memang tua setahun tapi badan dia yang kecik macam muda 898 tahun. Okay stop, actually kami keluar sebab nak survey baju kurung Aina, katanya. At last, Hampeh satu baju kurung pun tak beli.


Tapi aku yang hot iniiiew beli shirtss jah. Baju raya dah beli. Ni saja nk tambah koleksi hiks.


Mana mampu nak pakai CK or Burberry.


Then beli KFC. And time tu baru pukul 5.30 camtu. What? Tak puasa? OMG nauzubillahminzalik. Tak aih tu orang punya, kami belikan haha.


Oleh sebab malu nak bawak beg kepsi. Baju baju dalam beg shopping semua dikeluarkan. And disatukan. Beg beg yang kosong semua nya bubuh kepsi.


Dalam leather bag aku pun (leather bag katanya hiks) disumbat sampai tak boleh bernyawa. Kesian lappy kena tindan haha haha.


"Adik tunggu depan kaunter k, lepas siap saya panggil."


And sebab order burger apakenama tu, terpaksa lah aku yang hot gila ni tunggu tercangak depan counter. Apa yang dibeleknya kat dalam tak tau lama sangat. Orang tak kebanyak mana pun. Bila dah siap phewww wangi gila sampai tergugat iman, mau ja aku cubit sikit makan.


Then berjalan jalan berjalan jalan keluar masuk kedai keluar masuk kedai sampai orang tengok pun meluat. Aina keluar masuk fitting room try baju org, belinya tak. Okay hang sempoi perangai. Masa tu ingat nak tengok movies tapi eww eww semua movies cm haram. Semua binatang binatang kekdahnya. Tak laluuu, yang satu cerita adik beradik Aina, apes (beruk). Yang satu cerita suku sakat Aina jugak, zoo.


Then bila dah letih berjalan kami berbuka dekat Manhattan Fish Market. Wuwuwuwuuwuuu okay gmbaq makanan tak snap langsung sebab perut dah berbunyi macam langsuir menjerit melolong meminta makanan, okay diaaaam. Bila dah melantak then belek belek fb dekat situ, jadi tak perasan pulak dah nk dekat pukul 9. Aina konker lappy aku!



Chupp! Ada jugak gmbar dekat MFM. Aina dan lagi camwhore walaupun org ramai err takmalu -.- Leather jacket original F21. Okay tipu beli dekat Bangkok Station ja haha haha


Aina lagi.


Tak lupa budak hot gila Asia Tenggara ini pun nak interframe. (hot takda gila ada.)


Memang penat balik balik tu. Balik cm org gila beg kiri kanan. Syok sebenarnya sehari dengan Aina. Gelak sepanjang jalan dari pagi smpai malam. Tengok tu gelak, tengok ni gelak. Okbai.


p/s: So how your raya preparation? Baju melayu kaler apa? Mak aku cakap tak yah beli baju melayu untuk aku sebab kain langsir dia beli lebih. Boleh buat. Okay mak okay okay okay okay okay. Pekena lagi