H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Sunday, July 3, 2011, 6:25 AM
# Day 7: Favourite movies

Heyyyy uols. Hiks. Okay hari ni aku nk sambung shelenj (challenge) dengan gembira. Favourite Movies, Okay leggo.







Yes, KL Gangster. First time aku rasa tak bazir duit tengok movies Malaysia ni. Cerita dia action packed, tak fake and setanding international film.









Then this, yes Fast Five, walaupun film dia simple, tapi aku rasa film ni paling best untuk tahun ni yang aku pernah tengok lah. Guess what, lepas balik tengok movies ni, gigih aku balik Google nak download movies ni, tak puas kaedahnya.




p/s: Transformers Three: Dark Of The Moon macam best, tapi sebenarnya sucksss. Serious, not that suck tapi tak berbaloi lah movie tu. Scene saja cntik, tapi cerita meleret, duration tooo long. Lenguh pinggul aku duduk lelama, and lenguh tengkuk sebab duduk 5th row dari depan. Fulll hall -_-