H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Wednesday, July 27, 2011, 8:10 AM
# Day 24: Something you've learned

Somethinmg I've learned.


Aku dah belajar, who is friends who is foe. Actually tak semestinya kawan yang hampa rasa baik, bagus, boleh di bwk berbincang dan sebagainya tu yang macam dirasakan. Kadang kadang yang baik tu lah yang paling jahat. Sebab, kalau hampa baik lagi dia boleh ambil kesempatan. Aku pernah ada kawan macam tu. Skarang ni aku dah tak kawan sangat. Bukan bermusuh, Tapi jarang bertegur spa, or else, bersembang ramah semua.


Yang tu ja nk ditekan kan sekarang ni. Kalau nk diikutkan apa yang aku dah belajar, smpai esok tak hbih. Haih apa lah challenge.


4 more days to go. Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan.