H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Friday, July 22, 2011, 1:44 AM
# Day 21: Favorite Picture of yourself ALL TIME Why?

Hello semua! Sorry for not updating for quiet longgg time. (EH ade orang ternanti nanti hang update ka?)


Kfine. Mari terus dengan Challenge yang aku tinggal berapa puluh belas hari ni, kalau aku ikut by day, mesti dah lama habis tau uolsss. HAHA, Sorry kami study sebab tu kami tak boleh online selalu. *puke*


So, my favourite pictures of myself ALL TIME is this,




Eh sorry silap. Terupload private album aku punya gambar pulak. Ha yang ni aku masa form3. HAHAHAHAHAH LMFAOOOO




Okat this. Kenapa? Aku suka yang ni sebab gambar ni tak nmpak muka aku. Menjadi seorang hot guy yang hensem memang susah. Kalau kita letak gmbar yang penuh nmpak muka nnti org berduyun duyunn add kan, sampai terkeluar kuku tekan 'approve'. HAHA


So, aku suka gmbar ni, bila org tengok, orang tak nmpak sangat muka aku yang macam aku kata dekat atas tadi. Oh yeah, me camwhoring using Fatin's baby.




p/s: Updating using le netbook 1Malaysia :D