H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Monday, July 18, 2011, 7:56 AM
# Day 19: Something you miss


Something I miss.


I dont wanna be a twat or wanna make otherssss 'cop' I twat. Tapi I miss zaman Myspace haha, yes tak tipuu. Masa tu semua worang berlumba lumba edit profile sapa cantik, and masa tu semua orang sibuk comment. Replying comment. trr trr trr haha loljk And cume 0wunk gunew bace nieyy ! (sorry kalau salah, I takde experience) HAR HAR


Pastu I miss that moment when my dad gimme a phone, then masa tu aku darjah tiga. handphone tu orang paggil handphone butterfly. haha Sebab apa? Sebab navigation key dia bentuk cam rerama. Then time tu aku bwk pi kafa ja, sebab bawak pi sekolah tak boleh. Hmm, then kawan kawan semua like;


"HAMIZAN HEBATNYAAAA. KECIK NYA PHONE HANGG. NOKIA NIPIS."



Then I miss that moment when ayah asyik topup dekat aku sehari sepuluh. Sebab call time tu mahal. Then topup dengan nilai serendah 3 ringgit macam sekarang tak dak lagi. HEHE. Then aku sibuk menghabiskan kredit dengan beli Ringtone dekat majalah dengan suratkhabar. Guesss what? My ringtone at that time is Superstar by Jamelia. haha #idon'thearmalayy




Haha that moment when me and my sis suka jamming lagu ni sambil bukak 'hi5' kuat kuat.



Lagi aku rindu kedai Laksa depan sekolaaaaaaaah rendah ;O Waaaa. Yes yes yesss, aku rindu sangat. Time tu aku selalu makan laksa 5 kupang. Banyak nak mampus kaaaaayyy, bukan macam zaman sekarang ni. 1.50 macam 0.50 zaman dulu punya laksa. Then makcik tu ada juai ayam goreng jugak. Yang size kecik 80 sen yang besar singgit.


Then masa tu aku takdak duit gila gila nk makan time kafa. Duit tinggal dlm beg. Then aku keluar lah sekolah masa time rehat tu. Then makcik tu bg aku makan laksa free. Dia kata nnti bila ada duit bayar lah. Tapi setiap kali aku nk bayar makcik tu senyum, makcik tu kata tak payah. Wuwuwuwuwuwu. Sampai sekarang ni aku hutang 1.00 dengan dia. (laksa + sirap ).


Tu ja lah kot k ah malas nk update pnjg pnjg, sure org tengok pening kepala.