H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Friday, July 8, 2011, 2:14 AM
# Day 11: Favourite tv shows.

Okay hello! Hehehe. Sorry fer along silence. Aku tak boleh online semalam. Sebab pergi keluar temn kakak shopping. Okay yedayeda whatsoever. And HARRY POTTER dah tayang. Ohemjayyyyyyyy I cnt wait.


So, aku nk sambung cabaran yang ke 11 ni. Favourite tv shows katanya.


1) Project Runway.



Haha okay kakak aku yang influent ni semua. Ingat lagi dedulu kalau project runway start dekat 8tv berebut weols nk tengok tv. In other hands, aku baru dajah 5. DAJAAAAAAAAHHH LIMA MINAT MACEMNI? Haha. I cnt help that im so into designing. kalau dulu hbis buku aku conteng lukis lukis baju. Smpai sekarang pun haha.



2) Pranked.




3) House.




4) America's Next Top Model.


Okay yang ni paling paling pecah kepala. Aku tak boleh miss even a week. Aku ingat lagi dulu, aku miss final episode. And ada ulangan hari Khamis, sma dengan final AKADEMI ALQURAN. Hmmmm Ffffffffuuuuuuuuuu. And mak konker tv. I cnt tell you the feeling. *&%$^%&^*(& HAAHA.


Okay lah. actually belambak lagi favourite movies aku. Cuma malas nk cerita lebih lebih. Dah memang aku kaki tv. Ok lah bye. Labiuu