H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Wednesday, July 6, 2011, 4:40 AM
Day 10: Something you're afraid of

Okay le continue my Chalenge again. Something I'm afraid of. Its a lot, yes lot. Since today i dont have much time, and i gonna do this in hurry aku listkan mana yang aku ingat ja. Like something yang menakutkan yang terngiang ngiang dlm minda iniewwwww jewwwww hahah ambik hang


Okay first, Lipas. I dont know whyyy, tapi dari aku kecik, aku memang geli dengan bintang tu. babi! geli! AHAH. Okay masa kecik dulu bila my mom nk buat kerja and aku sibuk ja nak mengacau, then mak aku akan cari sekor lipas, letak depn aku. HHA



I hate you foreverrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Kalau dulu, Im not gonna step on it. Sebab takut sangat hahaha.


Like seriously. Aku tak nangis langsung, and aku duduk kat situ diam diam. STATIK. HAHA. Penangan lipas.


Dua, my ayah. Okay hahaha. Aku takut gegila dekat ayah. Dia tak garang, but tegas. Aku ikut wahtsoever yang keluar drpd mulut dia. HAHAH, tapi ayah aku not that strict la, smpai nk kawal anak anak apa semua ni. Dia sporting in certain stuff. Till then, Okay lah gtg kbyeeeeeeee