H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Wednesday, June 1, 2011, 2:30 AM
Whatthefffffu. Mari ganyammmmmmmmm

Okay sebelum mula anak anak. Semua tangan letak kat dada, tutup mata, tarik nafas panjang, hembus.


Okay hari ni aku nak bukak aib orang. Tak pe tak salah sebab dia dah bukak tunjuk bulu yang serabut awal awal. What is her attention nak mengaku dia no longer virgin? Helllo. You are not in USA. You are in Malaysia. For even worsttttt, you are malays ftw. And muslim!


*click untuk besarkan*


Okay dia tulis dekat situ "YEAAAHH. aku jujor lah dengan korang, AKU DA PERNAH MAEN! Puas? ade ke orang nak mengaku mcm ni? takkan punya . bia org nk pndang hina kt kita . asalkan kita ada MARUAH DIRI! Thank you :)"


Yang aku tak paham sangat mula mula dia mengaku DIA PERNAH MAIN. (Main apa?) Amboi. Main belah buah la. takkan tak paham nak? HAHA. Then dia claim dia ada maruah diri. So? APA NAK DIKATO








Okay yang ni pompuann yang mengaku sedemikian rupa. Okay kalu anda amati dengan cropping print screen di atas. Dia tulis "Don't hate me coz i'm BEAUTIFUL OKAYHH"


Omaigod. BEAUTIFULLL??? Sorry to say that, aku nmpak dia macam hidung kembang ja. HAHAH. Then aku tak rasa dia cantik langsung. Sikit? Pun taaaak. Kalu dia perangai baik plus muka cam dia tu. Aku anggap dia cantik 'ala ala'. Sekarang ni, aku sakit hati gila dengan statement dia tu.



YOU I PUNYA ! Amboi, Nmpak gayanya macam dia ni orang yang desperate nak berlaki. Kalau nak ikutkan, current bf dia yang ni la, sebab aku jumpa ni dekat sidebar dia sekarang. Kalu hmpa baca blog dia, kebanyakan entry dia cerita pasai dapat bf baru, kiss bf baru, berngongkek, bermukah, or berzina ftw, dan brake dengan bf. tapi tak tau la, dia ni pun pernah bermukan dengan dia. Jalang kekdahnya nyeh!


Entry mengaku tak virgin ni dah lama sebelum entry dia Oficially Couple dengan Daniel Erish hot guy di Malaysia ni. Kaedahnya HA!


So sebelum nak habis siaran ni, mari ikut aku buat. Tangan letak dekat bahu, mata tengok siling rumah/langit, then jerit "TAK KUASERHHH!" Sekuat dan sepantas kilat. Okbye.


Kenapa aku rasa aku macam jurucakap berbayar pulak nak cerita pasal pompuan, Sory, BETINA ni? nah baca sendiri. tak kuasa.

-credit