H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Tuesday, June 21, 2011, 3:49 AM
Okay Upcoming Birthday.

Hai semua. memandangkan orang yang aku kenal kat Facebook bnyak lahir bulan June, hari ni aku nk wish every single person yang birthday depa bulan jun ni, haihhh, bnyak sungguh. So, hari ni aku nk list kan semua birtday girl and boy june, supaya tak lah tertinggal or telupa nanti kan? Hihik. Bijak nya hamizannnnn.





Okay Atikah Ghafar on 13th Jun. Okay dah wish sebenanya, tapi tak wishkan dekat sini sebab time tu connection iols kena potong hahah. So whatthefuckk gigih benor haku copy image balik walhal birthday dah lima nam kurun berlalu? Ai, sukati kami lah blog kami. hahah. No lah, I wanna the whole world to knowwww this. hihi





13th June jugak, my so-caled cooool sis! Hihih happy 26 birthday kakak! Kakak sendiri tau ni, Koserh aku kakak kakak angkat hahah





Marisa Azhar 22nd June, Okay yang ni kawan lama. happy 16th Birthday jugaaak. Okay teringat pulak time kita gedik gedik pi pacific dengan baju sukan, dengan duit takdak, beli roti berebut ramai ramai. haha babi sangat!





Next, 28th June. Happy 16th Birthday Izzati Adila. Okay sengaja ambik gmbaq zaman kegemilangan 8A ni. Hiks.





28th June jugak, Okay Happy 16th Birthday Hamizan. Yesss, nama dia pun hamizan jugak, Hamizan Ramdan. HAHA, Aku kenai dia through blog ni la. Memula aku follow blog gf dia, then follow blog dia, then terus gigih haku add fb dia. haha. THEN LIKE OHEMJAYYYYY, Dia ckp "Thanks add mr. Gaga (kot tak salah)" Woi dia kenai aku? Selalu ke blog ini katanya hahah





Okay last sayang 29th June, Sayang Khalieda dah nak enam belas next weeeek. Hiks. Okay Hope you achieve what you want! And May Allah Bless You Always. Okay tup tup aku dah kenai khalieda dah 3 tahungg. Dulu kami saling membenci tau, then end up like aku suka comment gamba gamba dia dekat Myspace. HAHHA MYSPACE KHALIE, MYSPACE. YOU REMEMBER THAT? :-D


Okay siap satu entry gigih! Credit: Facebook Birthday Page.