H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Tuesday, June 14, 2011, 2:04 AM
KL Gangster.







Helllo uols! Okay let us straightttt to tha point lidddat. Hari ni Aku nak cerita pasal movie malaysia yang mendapat tempat buat masa sekarang ni selepas movie Kongsi arahan Farid Kamil (FK KATANYIAAAAAA)


For the first time, aku rasa this is the first time aku rasa really tak rugi duit tengok movie Malaysia. On the other hands, THIS MOVIE IS GREAT. Malaysians akhirnya dah bukak mata nk kedepan. Sebab tak buat dah movie di takuk yang lama. Dalam movie ni, Abang Shark iols, (Syamsul Yusof) dah direct kan movie yang cooool. Memang bangga dengan hasil kerja depa.





Dalam movie ni takdak langsung efek CGI and aksi fighting semua nmpak cantik dan pro. Dalam movie ni aku suka Adi Putra (Jai) jadi jahat, because, i dont know why, he got that spirits. Then hero 'Nora Elena' uols tu, Aaron Harun Aziz (Malek) pulak seorang bekas taiko Gangster, baru keluar penjara selama lima tahun kerana diperangkap Shark (Syamsul Yusof)



Movie ni, 100% serious, tapi kehadiran Zizan (Fadhil) memang buat satu panggung gelak. Yes, Satu panggung.


So, keseluruhannya, aku bagi 9/10. (Yess, actually nmpak 9 tu terlalu jauh. Tapi aku nmpak based on mata aku. Im not a reviewer ftw. Takdak pengalaman bnyak macam yang lain.)