H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Friday, June 17, 2011, 6:10 AM
Hai beliezain! AHHA

Okay hai, sorry for a long silence. HAHAH. Blame teacher shasha (shahiran) sebab suruh aku hafai ayat lazim untuk informal letter tu sehinggakan terbawak bawak kesini. So how uols?



Download Screen Muncher (app untuk printscreen screen BB!) kat sini :)


Okay BELIEZAIIIIN? HAHAHA. Okay Tania is hilarious. Aku selalu gelak dengn benda spontan yang dia buat. Kadang kadang people din thought that funny, tapi aku yang gelak. HAHAH. Then the whole class sibuk ja nk gelak ikut ikut orang. Okay Tania kawan aku dari form 1 tau. Guesss whahh, masa form 1 kami langsung tak bertegur sapa. Okay dah melalut cerita cemana kenal pulokk. HAHA


By the way, Happy Belated Birthday to Rosamirah Baizura Nur Intan Salmiaton Azizah binti Pawanchik (Rosamirah Pawanchik ja la. Hiks). Hihih. Hang dah enambelas! Okay. Semoga dapat apa yang hang nak, and semoga bahagia dalam hidup kayy. Jangan bising, dia ni 'One Less Lonely Girl' Malaysia kaaaaay. Tapi dalam essay ja la. AHHA LOL.



Birthday Girl yang depan tau, yang dua kat belakang tu kanak kanak spastik Rumah Pengasih Teluk Kumbar.