H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Thursday, June 30, 2011, 3:39 AM
# Day 3: List your social network acc/page (blog etc.)

Hai uols. Okay hari ni aku nk list every single account yang aku ada. Okay aku memang lambat. Lambat gila gila punya. Masa form 1 dulu, Classmate semua sibuk cerita pasal Friendster? You know that crap? Haha, Okay benda tu memang jadi sebuah fenomena dimana pelajar sekolah sanggup tk mai sekolah sebab nk online acc Friendster depa. Haha. Bila terkenang balik rasa lawak,



Yang ni logo lama dia.



Logo baru dia. Bila dah tukaq camni, ramai org mula tinggal Friendster. Tak syok kata mereka.


Time tu kita boleh dengar, ada orang comment lah, ada orang add lah, ada orang comment lah. And sapa yang selalu online akan tukar/makeover profile masing masing selalu! Yes boleh kata selalu! Okay dah terlajak lebih ni. Haha. Okay aku pernah ada account Friendster. Aku buat time for 2, masa bulan dua belas. Means, tak lama lah insiden tu. Belum dua tahun HAHA. Aku rasa dah padam acc ni, or aku lupa password.


Then aku ada account Myspace time awal form 3, Means baru setahun lah aku buat Myspace. HAHA, Aku Myspacing sekejap sangat. Sebab time tu semua orang dah beralih ke FB. Myspace dengan Friendster tak byak beza. Sekarang ni Myspace dah 'lame' sangat. Macam bodoh. Depa dah ubah semua smpai jadi lmbt nk load. And Myspace dah ada 'like' button jugak! Yang ni profile Myspace aku dulu! HAHA http://myspace.com/supermonster23





Then Facebook. Facebook dah memang jadi fenomena. Semua orang satu dunia dah ada Facebook. Hebat tak? Facebook dah macam jadi keperluan. Huu. Even Ustaz, Ustazah ada Faceboook. And dulu time first time buat aku rasa macam. Whatthefuckkk aku memang tak boleh berenggang langsung dengan pc haha. Okay sekarang pun macam tu ja. Okay this is my Faceboom acc. http://www.facebook.com/profile.php?id=100000878047572





Then Twitter. Dulu twitter tak famous sangat. Banyak artis artis ja. Then dulu aku ingat lagi. sapa yang buat Twitter kena 'paku' bajet artis. HAHA. Tapi sekarang ni Twitter dah ramai orang. Aku pun ada Twitter. Follower dua tiga org ja. Aku tak aktif sna. Tak syokkkk http://twitter.com/#!/myjanGAGA Okay this is my acc.





Then Formspring, Formspring ni kita tak boleh personaly message. Kita boleh tanya ja. And sekarang ni aku meluat gila nk online Formspring, jadi macam bodoh. Ramai orang spam dekat 'ask'. Okay this http://www.formspring.me/myjan




Then the last is my blog. Blog ni aku sayang sangat. Blog paling lama aku. Aku rasa Blog ni dulu buat dalam bulan 6 camtu.Buat dah lama. Time tu aku bodoh tak follow sapa sapa, then feeling org dpt tahu sendiri haha. bodoh.



I love youu To those yang suka baca blog ni walaupun tak follow. LOLJK




p/s : Aku ada acc lain yang memang tak boleh kongsi dekat sini. Private gitu