H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Thursday, June 30, 2011, 3:02 AM
# Day 2: Your personality in reality and online/internet.




Okay ready what? Lolss. HAHA. Okay today im gonna do double challenges sekali gus. Sebab kelmarin tooo busy tak boleh online. Sibuk dengn drama practice. lol :-P Okay today we gonna talk about my personlity in rality and my personality on the line (internet).


Okay, nak diikutkan, aku dengan dunia dalam internet ni, tak bnyak beza, aku suka gelak. yes gelak. And, every single entry aku, akan ada perkataan 'HAHA', 'HIHI', LOLSSSS. Hahaha, You understand that. Symbolism or spelling of laughing. Okay tu satu, I suka gelaaaak :P


Yang kedua, aku suka lawak, rumours. Aku tak penah lah nk buat entry meratap pilu. Or mengadu kat sini sakit bgai. Aku rasa sense of rumours actually bangkitkan mood kita seharian. Lets say, kalau kita moody in reality. Then, dekat Facebook kita out status moody, marah marah, sedih semua, dekat blog (those yang ada blog lah) pulak update entry pasrah. Yang tu akan buat kita tmbah moody. What about watching or reading or do whatsoever yang boleh menggelakkan. At least kita boleh kurangkan rasa moody. Giytssss. Hiks, nmpak tak Dr. Hamizan Kamtumi bg syarahan. haha.


Yang ketiga, tak tahu how to explain, I love to make a joke. I love to make people laugh. kalau dekat facebook, aku akan commennt or IM dengan benda yang selalu aku cakap. In other hands, ayat ayat yang selalu aku ckp in reality. And kengkawan aku dan aku ada lawak yang kami je paham. If kami commenting dengan cara itu, anybody yang baca, takkan paham. macam tu lah hidup! Hiks.


In reality aku suka menyanyi. Yes menyanyi merata ceruk. Tapi in online, takdak lah pulak aku menyanyi. Belum lah lagi terfikir nk buat cover dekat Youtube khenn. HAHA.



Me doing Cover in YOUTUBE. Ehem? HAHAHAHAH.


Okay Stfu, in conclusions, personaliti aku dalam internet dan personaliti aku dalam internet (online) hampir sama. Kebanyakan nya sama. Aku bukan jenis yang talam dua muka. Okaybye