H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Wednesday, May 18, 2011, 5:42 AM
Mean.




Maka ratu Kampung bajet suci nonokss pun realease lah PREMIERREEEEEE MEAN beliau. Okay this song is great. But not kinda 'GUH-REAAAAT'. Tapi aku rasa dia tak boleh balik kegemilangannya dimana Love Story masa itu memang meletuuuup, dimana handphone semua org ada lagu tu. Even do remppppps. Eh hello? Paham ka baaaang?


Dan aku pun menyanyi merata tempat. tambah tambah masa dalam toilet sambil feeling Virgin-Mary jadi princess pakai gauun kembang lima enam meter. AHHAHAH. Jangan gelak. then lagu Love Story jugak jadi peneman aku masa aku online Myspace. (Huwaaaah Mysepesssss gemilang meletup meltup, tukaq profile sehari sekali kaaay. Mampoo?) And masa Myspace jugak aku tulis,


" Weh , b0winngggnya ta tawu nana buat ape ! " mood : BUHSAN NA MATY DEHH !

Okay dah jauh melaluttt. Menyembang depan tingkap memang cemni kiaaah! Okay kiah aku nk pi merket (pasar) dulu, nanti ikan gelama masssam habih laki aku kebuluqqq. Okbye.







p/s : Tak suruh hampa paham pun kaaaay. JE JE JE JE. HAHHA
p/s : Khalieda. Iloveyouuuu. Jangan merajuk lagi. I suka makan roti sardin you tho rasa nk muntah HAHA. JOKE. You are my forever bosss.