H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Monday, May 2, 2011, 5:19 AM
Eh, bitch? Eh? (betui ka ni? Betui?)

Helllo Sweeet Lord! (I really meant this, Please gimme loss off apetite, either weight)


Heyy, memang fed up dengan hidup seharian sekarang ni. tiap tiap hari aku dengan aktiviti yang sama, bangun pagi makan tengok sambil relax macam orang takdak arah tuju atas sofa, then tidor balik, then bangun then makan then tidor balik dalam pukul 8 mcam tu, then esok baru bangun. Hey, cunt, you are just the wayy too tooo tooo lame. Please lah, macam na ni, apa nak jadi -,-


Dengan PPT lagi seminggu. Please aku rasa macam takmau teruskan hidup. kalau boleh kan aku memang nak fail semuanya. nak bagi sedar sikit then baru boleh usaha gigih. Weh, tengok picture most of facebookers yang snap pic time belajar, time baca buku. (Please badassss, are you testin me?)



Put your hands downwards and said "Watsuhhhh mak, i meanit i got allll failed"