H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Tuesday, May 3, 2011, 4:56 AM
10 things you should know. Should?

Okay, hari ni maih nak buat tag lagi, dari siapa? DARI NAD. nad ni one of my schooomate. Aku tak pernah sembang dengan dia. then one day dia cakap dia suka blog aku? What? Suka? Apa yang disuka? Adakah ini semua perli belakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-o (tolong lah jangan, I memang inoccent) Bluerks. baldi baldi!


Hang suka orang panggil hang.
  • Hamizan
  • Achunnn
  • Comel
  • Justin Bieber
  • Lachowskii


Hang suka orang yang.
  • Baik.
  • Macam mak aku off course. Dinch tak sayang mak? Maka nerakalah dikaaaaaau
  • Macam Rebecca Black, :') Dia tabah walupun bertubi tubi orang cerca dia
  • Macam Fasha Sandha. Aku suka muka dia senyum. Nampak EVIL actually baik. HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAH (Ambik gelak evil sedas!)

"Tapi kalau I cuba nak senyum Evil mesti jadi camni! Menci tauu"


Hang suka bila.
  • Cikgu tak mai sekolah.
  • Orang mengalah dalam perbalahan dengan aku, walupun aku salah, aku menang jugaaaak. Orang kalau nak tau sapa yang menang tengok yang mana satu yang cantik. So, I yang cantik.
  • hari Jumaaat, Sabtu dah Ahad jadi cuti mingguan. (4 hari ja sekolah? Cool tak?)
  • "Hamizan? Yang handsome tu? Ohmaigawwwwd he is my crussssh!!"


"Apa yang Hamizan carutkan tu?"


Hang suka makan apa. *Ready, Ready aku nak list ni.
  • Semua benda yang berasaskan ayam
  • Tiramisu
  • Cheese. (hello, i can eat it raw.)
  • Cendol T____T (lama tak makan)
  • Nasik
  • Ais ketul
  • Popia basah (kering pun i balas. Basah lagi merembes.)
  • Char Koey Teow.]
  • Mc Flurrrrrraaayh
  • Cheezy Wedges
  • Coklat pahit hihi (Aboy ja paham)
  • Daging Burger.


Hang suka.
  • Lady Gaga
  • Katy Perry


"Kita orang sayang you lah! Kan katy?"


Hang suka baca.
  • Apa yang menarik di baca? Vley? (So, I condemned Text book semuanya tak menarik dia baca. Kelas)


Hang suka pakai.
  • Tudung Pashmina, Floral Dress, Wedges 6 inci Short and Shirt. Thaaaah is the way a'em.


Kau suka orang kata.
  • Hai comel
  • Weh hari ni dari pagi sampai balik semua cikgu takmai
  • Hang tak payah pergi sekolah esok, Mak nak bawak pi Paris.
  • "C'mmon Girls!" kata Khalie :)


Hang suka hari.
  • Cuti
  • Cuti
  • Cuti
  • Raya
  • Jumaaaat. Hey, Its Friday? Remember? Partyin' Partyin'




Hang suka bila ayah hang kata
  • "malam ni ayah tak balik rumah"
  • "Esok ambik duit beli sendiri"
  • "UP1 Punya result macam mana? Tak dengaq cerita pun" (Gulp, sorry typo error!)


Sekarang hang nak tag.
  • Khalieda.
  • Amani
  • Nadhirah
  • Farah
  • Kak Sapina
  • Fatin

Thanks Nad, sebab tag. Walaupun soalan semua macam nak sama. :')