H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Tuesday, April 19, 2011, 4:10 AM
" Sugar, please, do comeeee! :( " Katanyaaaaaa.




Yessssssssssssss, betui, Justin Bieber hampa tu memang nak mai Malaysia! Okayy, dengaq dengaq Jb nak mai, dah sah sah belibers sekalian alam punya mashaallah pulun getik gedik genik naaaak pi kan?


Masaeyyyylah nyewwwww disini, yang duduk cerok penang and kawasan yang jauh dekat KL ni lagu mana nak pi? Tak kesian dekat orang ka hah? HAHAH. (emotional)






HAHAH AHAHAH Ohmai i cant stop laughing tengok gelagat depa depa yang tk boleh pi concert tu, sabit kerana dah jauh, concert tu buat masa hari sekolah and maybe disebabkan fulus. HIHI. So, nak jadi cerita, maka yang tak dapat pi akan frust menunggin laaah. Tapi, aku serious tak kisah pasal concert JB ni, sebab aku rasa suara aku dengan dia lebih kurang lah kalau aku menyanyi dalam toilet masa mandi.



"HAH SUARA HAMIZAN DENGAN BIEBER SAMA? KAH KAH KAH KAH!"


Lawwwwwwwwwwwwls. betui buat apa nak tipu kan, tak caya dah Okbai.














SORRY BIEBER, I can't make it. HIHI :)