H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Saturday, April 16, 2011, 7:40 AM
Jangan baca iniiii!! Kalau tak hang dikira peluk agama Kristian CHOI CHOI CHOI -.-




Okaaaay, about this second single. Judas? Who is actually Judas? Okay baca sini. Saya malas okay nak buat homework pasal benda benda ni, HOMEWORK AKU PUN TAK TERSENTUH KAAAAY. Nah, maka semua warga melayu felda bilut hujung lurah (lurah? AHHH) hulu pun mesti pikir ; "BANNNNNED! GAGA BUAT LAGU PUJA MEMUJA LAAAAAAAGI!"


Bila aku search dekat google, ramai yang tak puas hati dengan Gaga sebab buat lagu yang cenggini. Kenapa? Depa ingat, Lady Gaga buat ni sebab nak menutup perangai Syaitoooooooon dalam diri dengan bajet suci sebut nama ahli Al-kitab, tapi sebut nama pengkhianat, iaitu Judas (Lahudza)? *Tau tak kisah ni? Mampus hang lah. Semua tak tau.


What ever it is, lagu ni memang very the bad romance, and banyaaaaak kecikkan hati mahaknusia penganut KRISTIANNNNNN seluruh dunia. Sekali lagi, KRISTIAAAAAAAAAAAAAAN. Bukan Melayu (muslim). Dah tu kenapa hang pulun pulun nak keji tanpa asal usul periksa bagai kan? Dumb. Sekali lagi, KRISTIAAAAAAAAAAN



"oh cam tu rupanya ceita nya." Kata si melayu paranoid.