H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Sunday, April 24, 2011, 5:33 AM
Haapy Birthday Najihah dear buddy.

Subjek yang sebelah kiri, pakai tie, yang cantik. (i'm not mean hasnieza tak cantik kaaaay)


Siti Badariah Ji'ah Kelsum Zunainah Binti Nizar. Haaaaaapy 16 Birthdaaaaaaaaaay. And hope you achieve wat you want. And panjang umur. (Weh what to do? Ayat typical wish b'day kan?) I misss you like;


Photobucket
"Rindunya aku kat Jiahhhh!!!!! ARG! ARG! ARRRRGH!"


And suddenly aku teringat conversation ni.

Jiah: Hamizan, bangun! Aku nak duk.
Hamizan: Apa pulak?
Jiah: Ni tempat akuu!
Hamizan: Sat la aku nak duk aku tak larat bangun,
Jiah: Laaa. pi la duk tempat hang!
Hamizan: Laaa, sat la, hang tak kesian kat aku ka?
Jiah: Cepat la bangun bangun!
Hamizan: Huuuuu, hang tak sayang kat aku kaaa?
Jiah: Sayang la, tapi aku nak duduk.
Hamizan: HIHI Sayang kat aku ha?
Jiah: Gulp, ni perangkap ka apa? HAHAHAHHAHAHAHHA

Aku pun tak tau dia ingat tak lagi benda ni, HIHI. I realy miss my class. yes, gimme back. nak unite balik. T______T


















Photobucket
"Ohmaigod lupa, nota sejarah tak buat lagi!!! LARIKKKKKKKKKKKKKKKKKK"


p/s: Dah kenapa aku feeling feeling rindu sangat ni? Yesss memang aku ngan jiah dah berpisah, tapi bukan dia pindah sekolah dia pindah kelas sebelah je LOL.