H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Saturday, April 2, 2011, 12:53 PM
E.T. Katy Fucking Beautiful Perry.

HAI E.T !


"MEEPPP!" (Ya hamizan)


Pirrrrrah, huduh, sapa cerita pasal hang. Enggggak mhu ah! HAHA. Okaaaay, hari ni bukan nak cerita pasal E.T yang hodoh tuuu, Tapi nak cerita pasal E.t jugaaak. Yang cantik niiii!




Oma-oma-oma-oma-omagad! Tengok muka dia okay, cntik. Even actually, dia kena nmpak macam E.t dalam muzik video E.t ni! Tenung mata dia. You're so hypnotizing!


Photobucket


Okayy teruss, lagi ni menceritakan seekor alien, yang turun ke bumi nak cari balak beliau yang mati, yang at last dia kiss then terus balk dia bangun dalam keadaan bogel. Then, depa pun bali ke donia depa.


Katy perry turun dengan muka e.t yang cam moek then bertukar jadi cantik. SIAL.


HAHAH. Okay aku tipu, aku tak buat homework pun pasal lagu ni, CHOY! Homework sejarh pun tak terbuat. Aku dengar je okayy! PERGHHH. SEDAAAAP OKAYYY.


E.T. is a metaphor about finding someone who is just obviously not from this world because how could they love me like this? Even though it's a metaphor, I'm very interested in all things futuristic. I mean, I complain every day that the Hoverport has still not been invented!" -Katy Perry.


Hah, tu lah yang kakak kata masa aku call dia hari tu. Okaaay, aku pun tak mu ambik kisah sangattt. Naaay naaaay. Nak kata apa? Pulun nya aku buat review bagai kah? OLOLOLOL. Apa yang aku boleh kata. She is briliant! This is epic, and futuristic.


Photobucket


Photobucket


Photobucket