H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Monday, March 7, 2011, 3:25 AM
When those moles, molar volume, golgi aparatus and momentuhhhhhmmm weld togethaah


Sedih tauuuuuuuu. Malas sangat nk baca buku, tapi actually bukan malas tauu! Mulut hang kurang hajar tuduh! AHAH. CUma takdewwwww moood jewwwww nanakkk study tau! bukak buku ja rasa cam BANNED! Aku nk buat apa ni? Baca tidak masuk langsungggg


Actually tak dak mood sangat nk blogging (nangis nak tulis jugak entry macam tahiii)



p/s: Readers, ilove youuuuuuuuuuu. Berjuta Bnyak jugak kan yang mai lalu lalang kat sini bila aku tengok blog stats, terima kasih bnyak lagi sekali okayyy. And semua readers tu punca dripada blog kak Ailyl Rozanna. Thanks Hiks hiks :)

p/p/s: Kepada paradoks yang takut sangat dekat illuminati (choy! sebab takut sesaaaat kan. hang dah kenapa? tak percaya tuhan dah ka?) baik angkat kaki kalau takmau sesat sebab dekat header blog aku dekat huruf H ada mata satu. Tengok betul betul AHAAHHAH