H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Wednesday, March 2, 2011, 2:38 AM
Tagged dari Ahkak Braces Berapi

Okay, dia ni suka tag jenis tak bagi tahu org kan? benci. Okay mari.


1. adakah anda rasa annda hot ?

hiks. apa ni malu laaaaaaaaa. tah lah, tak faham ramai kata. ;)


2. upload gambar wallpaper/pc anda guna sekarang


3. cerita pasal gambar

ini screen shot dalam born this wayyyy. Okay terus iols print screen cantik ni tau lepas dia kalih kalih mengadap muka i. sentap. Orang lain mana adaaa. LALALA


4. bila kali terakhir anda makan ayam ?
baru sak sat ni, haha. Bugimak sungguh, aku hantu ayam!


5. lagu terakhir yang anda dengar ?
Blow-Ke$ha. Brrrrrrr. Merengit tau sepanjang laguuu. Suka


6. apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini ?
Memakan nugget ayam. HAH! Kan? Ayam lagi! AHAHHA


7. selain nama sendiri, anda dipanggil apa ?

Hasmizan, Hamidah, Mijan, gemuk, Acun, Hamizan Loy ;')

Hamizan Loy dia sorang ja yang panggil. :')


8. tag lagi 8 orang
  1. Khalieda Onamariana Embun
  2. Ieyra Elias
  3. Khoja Maimun
  4. Amiera Asheeda
  5. Finn Rumli (HIHIH Gedik)
  6. Syaza Sulastry (eh, kalu you lalu lalang jangan malu nk ambik :) )
  7. Farah Aien
  8. Aida Saharudin

9 . siapa kah no 1 anda ?
Ex girl saya, malas nk cerita panjang lah, malas pike cerita lama. AHAHAHH. Okay BFFFFFF titewr.


10. katakan sesuatu tentang no 5 ?
Seorang budak irshad. Dia bukan sahaja hot malah follower blognya makn bertambah walupun beliau tak update salalu. Benci! Hiks


11. orang no 3 hubungan dengan siapa ?

Dhivyan.


12. bagaimana pula dengan no 4 ?
Junior yang saya meluat sekali tengok sebab dok usung DSLR beliau merata. Huhh. HAHAHHAHAHHAH. (Jeles T_________T)


13. pesanan buat no 6 ?
Eh hai, buat lah tag ni kalau nk. hiks malunya


14. kata kata cinta untuk no 2 ?
I cinta you tau Ieyraaa. Hope kita kekal forever and ever k? AHAHHAH. Cm tu ka soklan ni nak"?


15. adakah no 7 dan no 8 mempunyai persamaan ?
Mereka budak yang dapat results bagus tapi tak duk kelas sains.


16. berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang anda tagged no 1 ?
  1. Dia awek makwe bini orang.
  2. Panggil dia mona.
  3. Dia suka DSLR. Tapi tak beli lagi.
  4. Dia ada abang yang beza umo satu tahun dan juga adik yang beza umo satu tahun.
  5. Dia suka buat muka pelik pelik masa tengah berak, sama dengan tabiat dia suka buat muka pelik pelik depan saya. Choy! nak sepak sekali

17. persamaan antara kambing dan lembu ?
Dua dua bodoh.


18. perasaan anda ketika jawab tag ini ?
Bugimak sungguh awat bnyak sangat soklan, penat tau aku nk copy paste. CHOY!


19. adakah anda tahu rizman itu sengal ?
KAK YASMIN, APA NIIIII ???


20. gay or les ?

Bai. Okbai HAHA