H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Tuesday, March 15, 2011, 9:39 PM
NIGGA NIGGA NIGGA. LIKE I CARE?

HAI SEMUAAA SELAMAT 12.39 YESSSS. HARI NI KITA BERSAMA DENGAN ENTRY MENYAYAT HATI DAN PERASAAN.


Okay its soooooo about the tsunami disaster in Japan. Really down to know that, actually nasib baik mak sedare aku balik sminggu sebelum itu okay. huh. Semoga depa tabah menghadapi apa yang berlaku. Worldwide tolong depa tak? Tapi ramai cakap, Japan will be so fineee, sebab depa boleh maju balik tk smpai setahuuuun.


Tapi macam Tsunami dekat Acheh dulu, negara tersebut memang lumpuh berapa tahun lamanya okayyy.


tapi Whatever it is, Maria Ozawa (kalau hampa tekan link hampa akan jumpak blog terbarua aku penah jumpa) okay kan? Dia cedera tak?





Photobucket
"Apa ni? Apa ni? betui ka jepun dibadai tsunami?"


Photobucket
TAKE IT. KBye











Photobucket
Whatever it is, Hamizan Tequilla boleh menang Noble Award tak lepas buat entry macam ni?


pssssssttt// Ingat tak dulu aku penah eksiden? Yes, tak buruk sgt. Tapi Ada sorang ni umur belasan mati tempat yang sama, sebab yang sama. Naujubilahminjalikk