H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Thursday, March 10, 2011, 5:36 AM
Ini entry sakit hati. sapa tak suka boleh angkat kaki. Aku nk pak gemuk tak larat jalan seluaq nk terlondeh tetek lendoq peha berlemak tu baca ni.

Haiii! Hihik. Apa khabar? Okayyyy ! Hari ni iols dah hbis segala bagai exam yang perlu dibuatt! Huhhh, sesudah 5 hari menjadi dungu mengadap buku (betui ka ni) hari ni Hamizan nk update sesuatu yang mampu menaikkan nma Hamizan ke pentas Pilih Ksih (Bugimak sungguh, apa ni?)


Hihihi. Okay ezam dah habis. dan saya balik tadi rasa macam nk jerit lompat lompat sebab puas hati jawab Addmaths, Chemi dengan Pijiiiik dah nk cuti boleh bangun pukui dua petangg ;')


>Photobucket
"Seronoknyaaaaa"







Nota kepala; Sapa tak suka cacian. (Takut menambah dosa kaedahnyaaaa, sila blah! Kbai) Okay jum tulis entry berdaraaaaah!


Photobucket
Okay mari start entry berdarahh! Yeaaaaaahhhhhhhhhh



Woi gemuk tak sedak diri, kenpa hang nk khianat dekat orang, aku rasa hang lah gemuk yang paling tak sedakkkk diri sekali tauuu! AHAH. Dah la amik gmbaq macam bugimak tiba tiba nak buat FAN PAGE?


Photobucket
"Hoi, Gemuk buat fanpage! gemuk buat fanpage! gemuk buat fanpage! HAAHA"


Okay hang rasa hang awesome sangat kan pegang DSLR kehulu kehilr jalan merata walupun hang nk melangkah tak larat kan sebab lemak dekat peha boleh buat korban. Woi gemukkkkkkkkkkkkkk, tolonglah. Jangan perasan bagus boleh?


What ever it issssss, aku teringin nak tengok bangku kelas hang jadi macam mana masa hang duduk tu. Eh! Doble chair kapa ha? HAHAHAHHAHA. Okbai.







Photobucket
LARIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKS