H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Friday, March 25, 2011, 12:53 AM
hai cantik sayang semuaaa :D

Photobucket
"Hai, boleh tolong tak?"

hai semua! Actualy, aku nak mintak tolonggggg. Tapi malu lah :) Actually kan, aku sayaaaaang semua readers blog ni, walaupun dia duk kutuk kutuk aku. Okay serious, aku sayang kau (-.-) Walaupun pembaca yang lalu lalang dekat sini tapi belek belek tak baca pun, aku sayang jugaaaak. Hiks. Serious lah ni.


Apa kata hampa semua klik dekat sini. Then tolong lah follow, then bila ada post poyo yang yang walau pun macam choy bodoh, tolong laah bg respond yang bagus k. Sebab, dekat blog itu aku tak boleh lah post ayat yang usually aku tulis dekat sini. HIIIIII. Semua kena bahasa melayu. Pleasseeeeeeeeeeeeeeeeeee. I love uols sangat.


KLIK SINI TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAU :)



Photobucket

Muaaaaaah :*














p/s: Dont gimme a fuck, kalau haters tegar yang takmau tu sudah lah. Boleh angkat kaki! Shuh