H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Friday, February 18, 2011, 2:52 AM
She's chemically great.

Photobucket
"tajuk tu untuk makcik kan? Huk Huk. terharu tauuuu."



Telor testis dah menetas terberanak ternganga lah Gaga atas pentas. Briliaaaaant!

Tocang macam ni orang buat kalu nak menyicah pelam luaq rumah and masa dalam pantang ja okay. tapi Gaga dah comercialkannya kat Grammy. Epic!

Jaden Smith.


Oky gaga menang lagi Grammy kali ni. Dah lima kali okay. LIMAAAAA. Hey Shida, kau mampu ka? LOLOLOLOL. Okay bye nak study UP1 lagi dua minggu. T___________T



Photobucket
"Terharu tau makciik gaga dengaq hamizan buat entry lagi walupun nk Ujian Prestasi 1 lagi dua minggu".