H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Tuesday, February 8, 2011, 10:11 PM
Seronok ka blog hangg ?

1) Apa nama blog anda dan motif nama itu?

Nama blog kitewr ialarhh Hamizan Tequilla, sebelum ni Myjan Gaga, Kite letax hamizan tequilla sebab kit minat cangat dekat Tila Tequilla. Hiks. (ampunnnnnnnn ayat!)



2) Apakah url blog anda dan motifnya jugak.

http://myjanandco.blogspot.com. Sebutnya ialah Myjan And Co dot Blogspot dot Com ya anak anak, bukan Maijanan Co pala bapak bagai. HAHAHA. Okay motifnya ialah mak saya yang suruh letak macam tu, saya ikut saja. Okay typo.



3) Pernahkah anda berasa nak hapukan blog anda? kenapa?

Tak pernah lagi stakat ni, sebab saya yakin blog saya ramai orang yang melawat sehingga mencecah 7634897347923470 mahaknusiaaaa sehari. Choy! Hang memang gila traffic abadi kan? HAHA, tak aihh, penah dulu terfikir nk buang sebab bila aku tengok balik entery entery lama aku rasa cam wadafak? Ap ni? Apa yang dicarut ni?


Photobucket
"habis cemana ni weh, nak buang tak? cemana ni?"


At last baru rasa malas lah nk buanggggg. Hiks. Lantak lah kan? hang suka hang selalu lah mai ulang alik, hang tak suka pun, EH KENAPA ULANG ALIK JUGAK?



4) Pernah tak sanak saudara jiran tetangga dan sahabat handai baca blog anda, apa mereka kata?

Depa cakap lawak ja. Eh bila aku buat lawak? hiks.



5) Apa perasaan bila ada orang kata blog hang cantik tapi pada masa yang sama ada jugak yang kata hodoh?

Cantik ka? Thanksssss. Hiks. Hodoh?

Photobucket
"Hodoh ka? Erghhhh, macam aku kisah. Kbai"



6) Siapakah orang first yang tahu hang ada blog?

Nadhirah Elias i guess. Ahah. Ingat lagi time tu ada muka raksasa nan hado punya besakkk dekat header tengah ternganga. Nad cakap kalau orang sakit jantung bukak boleh matii. T__________________T ROFLMAO



7) Apakah perasaan anda bila ada yang menceritakan tentang blog anda di sekolah?

Photobucket



8) Anda rela tak blog anda di copy-cat and pernah realize tak diri di copy cat?

Photobucket
" Ehhh, tolong lah soalan, sapa yang rela dicopy copy? Erghh".

Penah lah jugak realize tapi buat tak kisah, sape lah saya kan *nangis. kalau nak copy pun tolong lah creditkan kan? Ni ciplak buta buta. Panas okay.



9) Anda rasa apa orang cakap pasal blog anda?

Photobucket
"Sedihnya apa yang Hamizan carutkan di setiap entry dia tuu. *nangis*"



10) Tag.


Sapa nak ambik lah. Kbye.