H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Thursday, February 17, 2011, 4:12 AM
Rafeah Buang Tak Restu Angelina Jolie Jadi Madu! (Gosip Hari ini)

Ohh hai hello?


Lagi ngapainn sih? AHAHAH. Okay aku memang gedik dah sekarang ni nak cakap indon indon pi balik pi balik. Pfffft. Eh weh, Howwa your day?? Wuhhhhhhhh. hari ni nak cerita pergi vacation dekat Damai laut tempoh hari sampai saya tak pergi sekolah satu hari. (Eleh satu hari ja ramai orang tnya. hangpa rindu aku lah kan :') )


Okay, vacation segala bagai bapak yang aku pergi tu semua ditanggung oleh big boss Abang Adi. Ahahahahahah. Weols caras dia gila gila tau uols! HAHAH, dari bilik 387253721690 RINGGIT satu malam sampai Nasik Goreng Kampung Rm22 sepinggan. Curlast! (Nyah sejati sangat okay aku! AHAHAHHA)


Eh, seronok gila kot pergi sana. Serious relax, dengan view pantai ala ala view belakang rumah banglo daddy I dan Pulau pangkor. Gyeeaaaah! \




Okay ni baru sebahagian, pantai dia cun okay. dan Swinmming pool dia lebih pada theme park.


Jiwang AHHAH



Dak Gemuk pengasuh Dak Auni

Dak Auni memeiiii! Wuuuu. Dia suka sangat senyum okayy. And lepas bunyi shutter camera baru dia senyum, kalu dia tak denga, tak senyum. Hiks


Ah dah lah khen? malas lah nak bimbo teruk teruk bukan pergi obasi (oversea). Kan? Ni Lumut dekat tu ja. kentut pun dengaqqq daripada rumah aku. HAHA.












Peribahasa kita hari ni ialah;

KEMANA TUMPAHNYA KUAH KALU TAK KE NASI. HAHAHAH kabam