H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Monday, February 7, 2011, 6:04 AM
Omaigahhhhh

Oh hello!


hari ni serious letih gila babenggg sebab tusyen homeworkssssss note kemas rumah beli buku rujukan pergi melantak KFC dengan Afiqah Wani ngan Ilani. Hiks. Yesssssss, tahu punnnn, letih sebab makan bnyak tak tahannn!


Semua wani yang tangggunggg, Thanks sayanggs! :) Kalau orang belanja jadi gila sedap kannnn. HAHAHAH. kau dah kenapa? Orang nk velanja khens? Order buang lima nambelas talam. Kisah?


Photobucket
"kak, bagi dinner plate nam talammm. Aurmmmmm" kataku ligat mengoder.


And yesss lagi sekali! saya nak buat cheerleading group sebab i dont do a thing segala bagai worksheet babis ituuuu! Yesss, mak sangat sayang saya sehingga kertas terbabit disorok luar rumah bawah penyidai sebab dia kata semak. yeayy



Photobucket
"Ni apa ni, hang kemas la ni jugakkk!" kata mak marah.


apa salah kan saya, salah lah cikgu yang gedik bagi, Sapa suruh bagi, dia ingat kita nak buat kot? kan? Sapa setuju, cabut bulu hidung nam helai!




Photobucket
"Entah cikgu ni kan, dah la hamizan ni busy dengan photoshhoooot segala bagai cuti cuti ni! Kowserh!" kata Miss J








FUHHHHH, LETIH DAH MENGAMPU. KBAII