H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Friday, February 18, 2011, 12:09 PM
I do love myself jugak.

hello?


Okay lets gettt straighttttt to the pointt! Kalau tidak saya akan melalut tah kemana sebab saya memang suka melalut (?) Apakah? Saya nak buat tag Cik Nadhirah ni cepat cepat then nak tidor. Eh kenapa buat malam buta ni? Tak lena ka? Kelebek apa?


Eh, kalut pulak uols nih! Of course lah I pergi memondan hangout dekat kedai tomyam yang ada kakaks siams comels comels disittiew! Ahaha


Okay go to the point, aku dapat tag ini dari Nad, dia sendiri pun tak tau motif menda ni, apatah lagi akuuuuu? Ahh. Okay sekarang ni nak upload satu gambaq then tell uols kenapa 'I do love myself'?




Okay saya upload gamba ni sebab saya suka. Ahah. memang aku kamcing dengan kakak yang sorang ni, aku membesar semua dengan dia. Tapi at Last, dia tak besar besar, aku yang besar tak ingatttt! Aah.


Sekarang ni nak cakap, aku sayang diri aku sebab

1) Aku sayang diriku sebab aku dilahirkan sempurna dan tak cacatt. Wuh! Eventhough lah kan, aku sedikit 'keperempuanan' tapi aku bangga. We are who we are kata Kesha, and I am on the right track baby, I was born this wayyyyy. Ahah

2) Aku rasa aku pretty cool lah sebab apa yng aku lukis semua cantik cantik eventhough freehand bagai. Tah. Orang lah cakap. Hiks

3) Aku suka aku punya tulisan cantik. Sampai semuaaa orang suruh aku tulis nama dekat buku depa.

4) Aku rasa speciall lagi sebab aku buleh buat kerja pompuan dan kerja laki. Ahah. Aku boleh apa kemas rumah masak bagai, and aku boleh jugak pa berkebun. (berkebun? TIPU SANGATTTTTTT. Ahaks)




KONKLUSINYAAAAA, I'M SUPERDUPERHYPERHEBATTTTTTT BY MY WAY.

Photobucket
"So you?"