H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Thursday, February 10, 2011, 6:22 AM
"hai hamizan, awat tak mai dua hari?"

Hai semuaaa. Actualyy, baru tadi aku pergi sekolah selepas dua hari tak pi sekolah hari kahmis dengan rabu sebab.. sebeb.. sebeb.. ADALA! Hang punnnnnnnn, kalut lebih. Shis.


Okay, kalu dah tak mai dua tiga hari ni rasa special sangat. bila cikgu nak kutip homeworks, then sapa yang tak hanta kena berdiri, then aku cakap ABSENT! cepat cepat cikgu suruh duduk. And weh, cikgu adibah guru kelas caring lebih sampai cakap kalau demam lagi mai kat cikgu ambik ubat. :') Ahahahahhahahahaha. pecah rahsia tak pi sebab demam.


Tapi kat sekolah kalau busy body busy body ramai yang tnya aku kata;


"Sorrry, lady gaga take me for a vacation. Sigh, kinda tired."


Photobucket
"Hik hik hik hamizan ni kan tak baik tau menipu kawan kawan. makcik tak penah ajaaq"


kan, sapa tak bara, kalau sorang dua tak pa. NIIII, mai lima nambelas, lenguh dak mulut. ampun, menyembah bumi okay nk jawab soalan cepumas tu pun. Kbai.