H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Monday, February 21, 2011, 4:22 AM
Eh heyyyyyy!

Hello semua, memang tak dak sangat nak update blog lah sekarang ni, bila online ja asyik mengadap Facebook jaaaaaaaaaa. Uuuu, tadi ada make up make up blog khalie. heee. Lepas tu make up blog aku. eh wah, biaq blog aku serabai, blog orang lain cantik?


" Eleh macam blog dia cantik sangatttttt. macam siakk ja, dah la entry bangga diri." katanya.



Photobucket

"Malas nak cakap bnyak. ambik ni, BANG! BANG!"



Ahha, apa nak jadi ni? UP1 around the coner tapi aku online hari hari, takmau baca buku langsung ka hahhh? Eleh rilek la, Up1 ja punnnn AHAHAHAHHAH T____________T Eh tadi ada check Nuffnanggg. And and and Nuffnang dah Kaching! Kaching! $$$$$$$



Photobucket
"ARGHHHHHH! Sukanyaaaaaaaaaa. Duit aku bnyak lagi dari duit orang yang dah lama buat account nuffnang tuu! Boleh lah beli DSLR. Yeayyyyy". Muntah.



Ok. Malas dah nak merepek. tak larat mengarangggg. Nak buat homework makan nasik kandaq dulu. tadi mak dah beli. Kbaiii





















EH, HAPPY BELATED BIRHTDAY UNTUK MY PET SIS YANG SAYA SAYANGGG, RIHANNAAAAAA! :D

Photobucket
"Haaaaa, cam tu la adik kakak. Ingatkan hang dah lupa. Thanks."