H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Wednesday, January 12, 2011, 3:58 AM
woi bisinggg la. bakal dr. nak buat ADDMATH!

Ghoiiiiii.


HAHAH, okay tak mau out lagi, nk buat entry bnyak bnyak bnyak bnyak lagi. Please boleh tak? Harusla. Blog aku kan? Kau dah kenapa? HAHA. Okay, geram sgt kat dekat rumah sebelah.


Tak tau lah dia suku kaum apa kan? Tapi dia bukak lagu Disco Siam Yang tah macam hapa! ARGHHHHHH.


Okay, aku sangat berharap aku boleh pergi depan rumah dia maki hamun, tendang pintu, baling setin cat, bakar pintu rumah, pergi bilik karen then potong karen rumah dia, letak airsabun depan pintu rumah dia, so bila dia keluar dan licin dan tergelincir jatuh. KAH KAH padan muka!


Photobucket

Babi betui hang ni! Tak pikir kat orang, nah nah nah nah nah nah amik!


Tapi aku tak berani. Badan bapak dia or whatsoever tak tau besaq macam gajah, berbulu king kong pulak! namun begitu, aku bukakk Channel Astro Vannavil aku bukak lagu tamil sekuat hati!


HAHA. Boleh lah kan macam tu pun? Tindakan yang bijak! :D Weee.


Okay, nak sambung buat add math. I aint do a thing. Tules tarikh je. kalu tunjuk tarikh kat depan muka cikgu dia marah tak? HAA?


DIA MARAH TAK ?