H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Monday, January 24, 2011, 2:43 AM
what if i told you… that i didn’t give a fuck?

Oh Hai Hello Semua ! *lompat bintang (?)


Oh yeah petang ni saya balik dan terus online sebab nk update blog dalam kadar segera, sebab saya rindu sgts okay blog saya yang sweet ini. *puke


Okay, Hari ni kat sekolah terpaksa berjemur tengah panas macam orang tak dak mak pak tunggu dua jam tepi jalan sekolah sebab nak tunggu peserta le tour de langkawi tu lintas sekolah sebab kami pelajar sekolah harapan negara ini nak beri sokongan kepada peserta Malaysia, YESSSSS.


Photobucket
Yeay, abang basikal hat hensem hensem nak mai, yeyeyyy. *cibetss.


Memang sangat macam apa, sebab sebelum tunggu tu memang eksaited tak tahan nk bagi sorakan, tapi elok depa sampai depan mata, terus tak terkata apa. KAH KAH.


UTC LALU PUN I JERIT MACAM JUMPAK FRANCISCA PETER OKAY.


"BANGG GEGHETTTTT (basikal) NAK IKUTT" pekik nieza. HAHA


Memang tak bagi motif apa pun haku berdiri kat situ, dapat pening kepala ad la. WUUU. Serious masa last 2 period memang rasa cam nak tercabut otak sebab stay kat panas lelama kan? Masa pening tu macam nak bling buku kat muka Teacher jaaa. HAHAH. Astaga! TAK BAIK TAK BAIK


Photobucket
"Tolong peningnya, tak sanggup sangat okay mak nak berdepan dengan semua ini".


Ok lah, till then. Bye SAYANGG









NAK BELI BAJU NI SATU. ELEH CAKAPLAH NAK JUGAK KAN?